۱جفت عروس هلندی دارم ناخن نر سیاه شده و ماده نفس نفس میزنه علش چیه؟

سلام وقت بخیر، ناخن پرنده نر احتمالا یا ژنتیکی یا در اثر ضربه سیاه شده. پرنده ماده یا درگیری تنفسی داره یا دمای هوا گرم است.

3/5 - (1 امتیاز)
جوجه اردک با سن ده روزه اول کمی لنگ میزد والان حالت فلج داره لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم سلام وقت بخیر، به دلیل سرعت رشد بالای اردکها در این سن می‌باشد. غذای پلت یا غذای فرموله شده مقوی، در کنار مکمل ...
سلام من یه عروس هلندی دارم تازه خریدم 8 ماهس که امروز وقتی بلند شد جنب و جوش زیادی داشت کمی هم جیغ زد اندازه ... سلام وقت بخیر رفتارهای توصیف شده تا حد زیادی عادی و طبیعی می‌باشند.
سلام خسته نباشید من یه عروس هلندی دارم قبلا رنگش خاکستری خیلی خوبی بود الان رنگش تغیز کرده مشکیه مشکی شده ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی مانند سن، تغذیه، شرایط نور محیط، استحمام، بیماری‌های متابولیک، التهاب کبد و ...
من یه کوتوله برزیلی دارم چند روزی هست قسمت بالای دمش رو میخارونه.به حدی که خودش رو زخم میکنه.الان انگار بالای ... سلام وقت بخیر استحمام پرنده بیشتر شده و داروی ضد انگل پوستی لحاظ شود. برجستگی مشاهده شده غده یوروپیجیال ...