یک سگ چهار ساله دارم که دامپزشکی امروز واکسن سالیانه را اشتباها بعد از سه ماه برایش زد یعنی ۹ ماه زودتر از تاریخ واقعی.مشکلی پیش میاد برای سگ یاخیر؟خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر، احتمال ایجاد مشکل خیلی کم است. در واکسیناسیون اولیه سه دوز واکسن با فاصله یک ماه تزریق میشوند و مشکلی پیش نمی آید. مگر اینکه سگتون حساسیت دارویی داشته باشه که در کل ربطی به فاصله تزریق نداره.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام با سگم اومدیم بیرون فکنم قورباغه خورده نمی دونم خیلی از دهنش کف میاد لطفا سریع بگید چیکار کنم😭 سلام وقت بخیر، به دلیل احتمال مسمومیت با ترکیبات پوستی دوزیستان سریعا به دامپزشک مراجعه گردد.
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام ده روز پیش دیدم چشم راست سگم کوچیک شده و میخارونه چشمش رو. بعد یک هفته خود به خود خوب شد حالا دو روزه اون ... سلام وقت بخیر، قطره چشمی کلرامفنیکل و کرومولین را هر ۶ ساعت داخل چشم کوچک شده بریزید و تا ۲ روز بعد خوب شدن ...
سلام یه سگ بولداگ دارم روی بدنش کنه داشت برای اینکه کنه ریشه کن بشه میخواستم دارو تزریق کنم ولی تو بدنش یه ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید توده ها مورد معاینه قرار بگیره و‌در صورت نیاز بیوپسی و‌ نمونه گیری انجام بشه تا ...