یک خرگوش دوماهه دارم.. الان نگاه کردم دیدم ادرار خون کف قفسشه دلیلش چی میتونه باشه؟

سلام وقت بخیر، وجود خون در ادرار حاکی از مشکلات مثانه و رحم باشه. همچنین ضربه نیز میتونه چنین مشکلی ایجاد شه. ابتدا باید معاینه بشه و تشخیص نهایی داده بشه تا درمان مناسب انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
بهتره یه لاک پشت خزری چقدر از اب بیرون باشه هنگام خواب و .. چی سلام وقت بخیر، خودش تعیین میکنه
سلام میشه لطفا راهنمایی ام کنید یه بچه خرگوش دارم گاهی بدنش مثل اینکه بهش برق وصل بشه میلرزه اوایل فکر میکردم ...
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...