یه سگ هار داخل ساحل سگمو گاز گرفت یکم زخم شده شکمش سگم واکسن هاری خورده و 2سالشه آیا خطری تحدیدش میکنه؟

سلام وقت بخیر

بله اگر سگ هار بوده باشه سریعا به دامپزشکی مراجعه کنین
خودتون هم با سگتون تماس مستقیم نداشته باشین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...
با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی ... سلام وقت بخیر برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه
سلام خسته نباشید سگم ۶۱روزه از بارداریش میگذره هنوز زایمان نکرده سلام وقت بخیر، تا حدودا دو روز دیگه نهایتا باید زایمان کنه. اما حتما سونوگرافی برای اطمینان از زنده بودن جنین ...