یه جوجه مرغ مینا ۳۰ روزه دارم که یهو امروز صب گردنش کج شده میشه دلیلشو بگین

سلام وقت بخیر، عوامل مختلفی مثل ویروس نیوکاسل تا ضربه، عفونت گوش و … مطرح است. باید معاینه شود.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من یه جفت عروس هلندی دارم بیستون سه روزه تخم گذاشتن ولی جوجه نشدن چیکار کنم سلام وقت بخیر با یک چراغ قوه تخم ها را معاینه کنید که جنین دارند یا خیر.
سلام ی دونه عروس هلندی که ۲ ماه بود گرفتم که دم داشت اما خراب شدش کنده شد موند بعد از ۴ ماه ۲ تا دونه پر دم درامدش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مبتلا به فساد پر و منقار طوطی سانان باشد بهتر است که معاینه شود.
سلام خسته نباشید من یه جوجه مرغ سه هفته ای دارم که بعصی وقتا یه چشمش چسبیده به هم و انگاری باز نمیشه باید با ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری ویروسی دارد که باعث التهاب و ترشح در صورت و چشم شده و بهتر است توسط دامپزشک ...
یک جوجه مرغ ابریشمی دارم روش جسم سنگین افتاد بعد از دو روز که بهش دست زدم بدنش به طور خیلی غیر طبیعی باد کرده ... سلام وقت بخیر احتمالا به واسطه شدت ضربه، یک یا چند کیسه هوایی که کمک به تنفس پرنده می‌کند دچار آسیب جدی شده، ...