یه جوجه مرغ دارم دوماهه که چندروزه نوکشو بازبسته میکنه غذانمیخوره سبک وبیحال شده عطسه میکنه چیکارکنم

سلام وقت بخیر

قطعا پرنده مبتلا به یک بیماری با پایه تنفسی شده است، جهت تشخیص و درمان قطعی به دامپزشک مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
سلام و عرض ادب من یه طوطی برزیلی دارم ۴ ساله دارمش الان چند روزه برای اولین بار داخل فضلش کرم های ریز می بینم ... سلام وقت بخیر اگر موجودات ریز و کرم مانند داخل مدفوع دیده‌اید احتمال ابتلا به انگل‌های گوارشی تا عدم نظافت ...
سلام خسته نباشید ببخشید پرنده من مدفوعش قرمز رنده حالا نمی‌دونم از خوردن هندوانست یا نه مشکلی داره اگر مشکلی ... سلام وقت بخیر، ترجیحا یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.