یه جوجه مرغ دارم امروز دیدم چشمش بسته س و نمیتونه باز کنه علتش چیه و چیکار باید بکنم؟🥲

سلام وقت بخیر

احتمالا یک عامل عفونی باعث بروز التهاب و عوارض در ناحیه سر، صورت و چشم شده است، از آنتی‌بیوتیک چشمی استفاده شود و حتما به دامپزشکی مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
باسلام من دیروز یک کبوتر پیدا کردم که به شدتت هردو چشمش عفونت کرده وهیچی نمی خورد .چکار میتونم براش انجام ... سلام وقت بخیر از قطره سیپلکس چشمی برای عفونت چشم استفاده کنید و حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام خسته نباشید علت کج شدن تاج خروس چه می‌باشد ؟ ممنون سلام وقت بخیر با رشد تاج، حجم و وزن آن افزایش می‌یابد لذا با گذشت زمان و به ویژه در فصول گرم و بالا رفتن دما ...
من عروس هلندیم تخم گذاشته و نمیدونم چرا تخمش باز نمیشه؟ سلام وقت بخیر عوامل مختلفی باعث هَچ نشدن تخم می‌شود به همین دلیل در ابتدا با یک چراغ قوه، تخم را از نظر وجود ...
سلام خسته نباشید من مرغ مینا رو سه هفته هست که گرفتم بعد الان عادتی شده بهش غذای مخصوصش رو میدم نمیخوره ولی ...