یه جوجه اردک دارم. در انتهای دو طرف نوکش زائده زگیل مانند در اومده و داره بزرگتر میشه. این چی هست؟ آیا قارچ یا بیماریه؟ چیکار باید کرد؟

سلام وقت بخیر

احتمالا درگیر با آبله هست، از پماد آسیکلویر برای زوائد استفاده و جهت عفونت ثانویه حتما به دامپزشک مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام خسته نباشید من دو جفت طوطی دارم که چکد وقت پیش همزمان نر هایشان مردن و این دوتا ندیدن که اونا مردن ولی ... سلام وقت بخیر احتمال بسیار زیاد به دلیل از دست دادن جفت، روحیات پرنده‌ها آسیب دیده و توصیه می‌گردد برای ...
سلام وقتتون بخیر دیشب یکی از این پرنده های یاکریم گربه ها پراشو کنده بودن پوست کمرش کامل زخم شده بود رو پیدا ... سلام وقت بخیر بهتر است جراحت بطور روزانه توسط پنبه آغشته به دهانشویه نظافت بشود. پماد تتراسایکلین موضوعی ...
عروس هلندیم امروز یکم تو سر و صدا بوده اونم نه خیلی زیاد یه کوچولو هم جاشو تغییر دادم از اون موقع دیگ ن اجازه ... سلام وقت بخیر این رفتار به خاطر استرس جابجایی هست، اگر طی چند ساعت پرنده آرام شد و روی تخم‌ها نشست که مشکل ...
سلام خسته نباشید .من دوتا عروس هلندی داشتم یکیش مریض شد مرد بعد فهمیدم که برفک دهان گرفته بوده الان این یکی ... سلام وقت بخیر در بسیاری موارد عوامل بیماری زا نسبت به ترکیبات دارویی مقاومت ایجاد می‌کنند و داروی قبلی ...