یه بچه گربه دارم که وقتی از روی زمین بلندش میکنم ناله میکنه .یه دوره سه روزه سرم تراپی گذرونده ولی هیچ تغییری صورت نگرفته است. نظر شما در این مورد چی میتونه باشه؟ ؟؟

سلام وقت بخیر، جهت بررسی نرمی استخوان به دامپزشک مراجعه کنید

4.2/5 - (6 امتیاز)
سلام،گربه زایمان سختی داشته در کنار خیابان،برگشته خونه با یک بچه که به دلیل نداشتن شیر بچه اش را از دست داده،حالا ... سلام وقت بخیر، احتمالا غدد پستانی عفونت کرده اند یا به علت تجمع شیر به شدت درد دارند. ممکن است جفت یا جنین در ...
با سلام و وقت بخیر من واسه یه کاری دوروز خونه نبودم و گربه ای ک تو حیاط بود و تنها گذاشتم و وقتی برگشتم دیدم ... سلام وقت بخیر، ممکنه آبسه باشه، حتما باید مو های ناحیه تراشیده بسه ، آبسه تخلیه بشه و یک هفته آنتی بیوتیک تزریقی ...
سلام وقت بخیر گربه من صداش تغییر کرده و نمی‌تونه راحت صحبت کنه و اون بازی گوشی قبل خودش رو نداره و حالتی که ... سلام و وقت بخیر، حتما عکس رادیولوژی از قفسه سینه انجام بشه. ممکنه آسم باشه. اگر در محیط دود عود ،اسفند سیگار ...
سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود ... سلام وقت بخیر احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه با توجه به شدت ...