گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت جلوی در ورودی خونه سروصدا میکرد و یه جورایی زوزه میکشید. بعد یه روز فرار کرد رفت بیرون دستش رو تو حیاط زخمی کرد برای همون تقریبا ده روز پانسیون بودش وقتی که آوردمش تحت تاثیر دارو حالش خوب بود ولی دیشب دوباره شروع کرد رفت جلوی در ورودی و سروصدا و زوزه میکشید. این کارش بخاطر چیه؟ دوست داره از خونه بره بیرون؟ یا هنوز فحل هستش ؟ علاوه بر اون دیشب مدام دوست داشت سرشو ناز کنم و باسنش بزنم حتی باسنش رو بالا می آورد

سلام و وقت بخیر

بچه فحل هست و باید عقیم بشه
گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند و باید برای بهتر شدن علایم و صدا کردن و زوزه کشیدن و از خونه فرار کردن ، عقیم بشن

یک امتیاز ثبت کنید
گربم چهار ماهشه پریشب رفتم واکسن زدم از همون شب اسهاله تا الان بخاطر واکسنه؟ چی باید بدم بهش بخوره؟ سلام وقت بخیر میتونه به خاطر واکسیناسیون باشه اما در صورت مشاهده موارد زیر در ۱۴ ساعت آینده به دامپزشک مراجعه ...
گربه ام دستمو گاز گرفته. چندباری بیرون رفته با با گریه ها خیابونی در تماس بوده باید واکسن بزنم؟ سلام وقت بخیر، به طور کل اگر با گربه های بیرون در تماس هستین بهتر هست واکسن هاری و کزاز را بزنید.
سلام چشم راست گربه ام خط اشکش و بالای پلکش موهاش ریخته اون یکی چشمش فقط یکم خط اشک و چشم راستشو خوب نمی‌تونست ... سلام وقت بخیر قطره اشکی مصنوعی هر ۶ ساعت تا ۵ روز استفاده کنید
گربم 5 ماهشه چهار روزه که یه طرف دهنش عفونت کرده و چرک داره نمیدونم چرا اینجوری شده اولا غذا میخورد ولی الان ... سلام و وقت بخیر باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه و تخت بی هوشی عفونت تخلیه بشه ممکنه تعدادی از از دندان ...