گربه ی من (نر عقیم نشده) حین ناخن گیری اون یکی گربه ام (ماده عقیم شده) میره کنارش و نگاش میکنه یهو ماده بهش حمله میکنه یه دعوا وحشتناکی بینشون پیش میاد طوری که خودمون شدیدا زخمی شدیم. از اون پس گربه ماده ام اصلا از اتاق بیرون نمیاد اگر هم بیاد باید مطمئن بشه گربه نر توی باکس زندانی شده جند بار تلاش کردیم درستشون کنیم ولی گربه ماده ام خرناس میکشه و دندون بهش نشون میده و در نهایت اگر جلوشون و نگیریم ب هم حمله میکنن تروخدا بگید چیکار کنم 40 روزه اسیر این 2تا گربه ام و از زندگیم افتادم. ممنونم

سلام وقت بخیر، گربه نر اگر عقیم بشه ممکنه در چند ماه آینده شاهد کمی بهبود رفتار باشیم. اما به طور کلی اگر گربه در سن ۲ الی ۵ ماهگی اجتماعی شدن رو یاد نگیرن ، به ندرت میشه در سن های بالاتر اجتماعی شون کردن

4.2/5 - (4 امتیاز)
سلام گربه dsh من ۵ ماهشه این چند روز خیلی میره پارکینگ و حیاط خونه تا الان مشکلی نبوده حالش خوب بوده امشب الان ... سلام وقت بخیر لطفا جهت سرم تراپی و دریافت دارو های گوارشی به دامپزشکی مراجعه کنین
گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و ... سلام وقت بخیر روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه سپس دوهفته بعد دوباره ...
سلام وقتتون بخیر خدا قوت حقیقتش یه گربه بیرون از خونه داریم که گاهی میادو بهش آب و غذا میدیم!و این روزا مقداری ... سلام وقت بخیر امکان مسمومیت ، مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی وجود داره بایدحتما آزمایش خون انجام بشه با توجه ...
سلام بچه گربه من نمیتونه شیر بخوره ظرف شیر که جلوش میزارم اصا لب نمیزنه فقط با شیشه شیر مبخاستم ببینم این تا ... سلام وقت بخیر، معمولا تا ۱- ۱/۵ ماهگی ممکنه به کمک جهت شیر خوردن نیاز داشته باشن