گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و اطراف مقعدش هستند کرم های گرد و سفید رنگ توروخدا کمک کنین چه دارویی براش بگیرم شهرمون دامپزشکی نداره که ببرمش

سلام وقت بخیر

روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه
سپس دوهفته بعد دوباره ۵ روز همین میزان تکرار بشه
از داروخانه انسانی راحت پیدا میشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید گربه من از قسمت رون فک کنم پاهاش شکسته بود و من یکشنبه بردمش دامپزشکی گفتن چون کوچیکه نمیشه جراحی ... سلام وقت بخیر لطفا به بیمارستان دامپزشکی مرکزی مراجعه بفرمایید و گربه توسط متخصص داخلی و جراح ویزیت بشه به ...
سلام عرض شد بجه گربه اي ي هفته اي است ك ب دنيا اومده توي حياطمون و مادرش رفته ي چشمش باز شده ولي يكي ديگه ن ،با ... سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...
سلام من یک بچه گربه از توی خیابون پیدا کردم اول شیر می‌خورد بعد تونست مرغ بخوره ولی یکم پرخاشگر بود و مثلا ... سلام وقت بخیر اگر با گربه های خیابان به طور مداوم در تماس هستین جهت رعایت اصول بهداشتی بهتر است واکسن هاری ...
سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه ... سلام وقت بخیر سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین