گربه من ۴ ماهشه وقتی خوابه با دماغ تنفس میکشه و صدای سوت میده حس میکنم دماغش کیپ شده و تنفس شکمیش هم یکم بیشتر شده یکمم تحرک کمتر شده میشه لطفا راهنمایم کنید ببینم مشکلش چیه

سلام وقت بخیر

احتمال داره برونشیت تنفسی داشته باشد
لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام آیا شما برای گربه هایی که مشکل کلیه دارند دیالیز یا همودیالیز انجام میدین؟هر چند مدت باید گربه هایی که ... سلام وقت بخیر خیر در ایران انجام نمیشه بطور کلی در کشور های پیشرفته هم در مراکز تحقیقاتی انجام میشه چون ...
سلام چشم راست گربه ام خط اشکش و بالای پلکش موهاش ریخته اون یکی چشمش فقط یکم خط اشک و چشم راستشو خوب نمی‌تونست ... سلام وقت بخیر قطره اشکی مصنوعی هر ۶ ساعت تا ۵ روز استفاده کنید
سلام یه گربه حدودا یک و سال و خرده دارم که راه میره لنگ میزنه وقتی که بالای ران پا یا همان ناحیه ی کناری معده ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه داخلی به بیمارستان دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...