گربه من چند روز بی قرار و اسحال چک کردم جاییش درد نمی کنه استفراق و تحوه یا خون در متفوعش وجود ندارد کم غذا نشوده و از وقتی الیاف اسکرچرش تغییر دادم و و اسکرچرش درست کردم این طور شده الیاف و یا همون کانوایی که ازش استفاده کردم تو پت شاپ ها دیدم برای اسکر چرا گربه ها استفاده می کنند خیلی گربم الان نیاز به توجه داره و به اشتباه لوس تر شده و همش دلش می خواد بازی کنم با هاش غذا سی که بهشم می دم دو نوع غذای تر و دو نوع غذای خوشک تازه گربم اقلیم شده برای همین غذای گربه اقلیم شده بهش می دم اما چون می ترسیدم اسهال بشه دارم آروم آروم جای گذین می کنم و غذای ترشم یکی یک کنسرو اون یکی هم خودم براش پختم که توش مرغ و کدو و هویج داره که بدون نمک ادویه و فقط آب خوالی آب پز کردم که این دستور از دامپزشکی گرفتم بهش یک دونه قرس جلبک اسپرولینا با همراه مالت بهش می دم که مالت جلبک به همراه یک کمی اندازه یک قاشق غذا خوری غذای تر قناتی می کنم و بهش می دم و این روتین غذایی برای همیشست و تغییر درش ایجاد نشده

سلام وقت بخیر

اسهال ممکن هست به دلیل رژیم غذایی و خوردن تشویقی یا غذا یا چیز های جدید از روی زمین اتفاق بیفتد
اما برای تشخیص دقیق عامل اسهال و تجویز دارو باید به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید توی حیاطمون یه گربه داریم این گربه رفته چند تا از بچه هاشم آورده بعد امروز یکی از بچه ها شو دیدم ... سلام وقت بخیر، اگر به طور کامل چشم بیرون آمده باید تخلیه چشم توسط دامپزشک جراح صورت بگیرد. اما اگر فقط در حد ...
سلام گربه ی من بعضی وقت ها راه میره پای سمت چپ لنگ لنگ میزنه چکار کنم سلام وقت بخیر باید معاینه بالینی و عکس رادیولوژی انجام شود تا علت مشخص شود ممکنه التهاب ، عفونت ، گاز گرفتگی ...
سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک ...
سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم ... سلام وقت بخیر بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه در مرحله اول عقیمش کنید و سپس سعی کنید تو خونه ...