گربه من با توجه به آزمایش fip داره حدود 1 ساله داره نژاد دی ای اچ هست ولی پارسال بیماری پنو کوپنی هم گرفته بود با درمان خوب شد درکل گربه ضعیفی است از نظر ایمنی دکتر میگه احتمال زنده موندش خیلی کمه میخواستم نظر شما رو بدونم

سلام وقت بخیر

اف ای پی یک بیماری ویروسی کشنده هست
اخیرا درمانی به نام جی اس برای آن یافت شده که به احتمال ۶۰-۷۰٪ سبب بهبود بیماری میشود
میتوانید برای دریافت داروی جی اس با دامپزشک مربوطه مشورت بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر بچه گربه من چند روزیه چشمش حالت نیم باز هست و ابریزش و ترشحات داره و یکمم پلک سومش بیرون و خیلیم ... سلام وقت بخیر ممکن هست به بیماری های ویروسی از جمله هرپس ویروس مبتلا شده باشد که درگیری چشم و دستگاه تنفسی ...
سلام وقت بخیر ۵ روز پیش دوتا بچه گربه توی زیرزمین خونمون پیدا کردم واین چند روز بهشون با سرنگ شیر پاستوریزه ... سلام وقت بخیر بچه گربه به کاهش قند خون و دمای بدن حساس هستن این دو مورد رو رعایت بفرمایید مقداری شربت با ...
گربه ام دستمو گاز گرفته. چندباری بیرون رفته با با گریه ها خیابونی در تماس بوده باید واکسن بزنم؟ سلام وقت بخیر، به طور کل اگر با گربه های بیرون در تماس هستین بهتر هست واکسن هاری و کزاز را بزنید.
سلام خسته نباشید من گربه پرشین نر دارم. دور نوک سینش دونه های سیاههه تحقیق کردم بهش میگفتن اکنه خاک میخاستم ... سلام وقت بخیر، این دانه های سیاه خطرناک نیست ولی احتمالا واکنش آلرژیک به عوامل محیطی داده است.