گربه من از هر گربه دیگه ای خیلییی می‌ترسه حتی از بچه گربه، چیکار کنم که دیگه نترسه؟ می‌خوام یکم جسور تر بشه

سلام وقت بخیر

این رفتار ها شخصیتی و رفتاری هست اگر گربه خانگی هست و با حیوانات دیگری ارتباط ندارد نیازی نیست اذیتش کنین

یک امتیاز ثبت کنید
من گربمو جفت انداختيم و بعد يك هفته غذاش و خوابش بيشتر شد و به چشمم چاق شده شكمش و دنبال جا ميگرده امروز از ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید برای سونوگرافی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید دوره ی ابستنی گربه حدود ۶۲-۶۳ ...
سلام وقت بخیر ببخشید گربه ای تو محل پیدا کردم گربه بزرگ حمله کرده یا از ارتفاع افتاده نمیدونم بردیم دکتر بخیه ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به پانسمان مداوم و شستشوی زخم داشته باشد مجددا به دکتر مراجعه بفرمایید
سلام شبتون بخیر خسته نباشید ما هفته پیش از یه ماسافرت برگشتیم و توی حیاط سه تا گربه پیدا کردیم فکر میکنم دوتا ... سلام وقت بخیر از حدود ۳ هفتگی دستشویی رو یاد میگیرن حتما براشون چند ظرف خاک تهیه بشه و با ماساژ مقعد و ناحیه ...
سلام وقتتون بخیر،ما یه بچه گربه پیدا کردیم دقیقا نمیدونم چند وقتشه خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره و من چند روزه ... سلام وقت بخیر احتمالا دچار پرولاپس رکتوم شده باشه لطفا در اسرع وقت به دامپزشک جراح مراجعه فرمایید