گربه غیر خانگی، حدودا چند ماهه درگیر عفونت چرکی دندان شدن، پوزه شون متورم شده، راهنمایی بفرمایید چه دارویی نیاز هست براشون، نگران وضعیتشان هستم.

سلام وقت بخیر

احتمالا خیلی زیاد آبسه تشکیل شده
مه باید توسط دامپزشک و تحت بی هوشی تخلیه بشه
تجویز آنتی بیوتیک باید با معاینه دقیق حیوان توسط و وضعیت و مقدار عفونت تجویز بشه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام گربه dsh من ۵ ماهشه این چند روز خیلی میره پارکینگ و حیاط خونه تا الان مشکلی نبوده حالش خوب بوده امشب الان ... سلام وقت بخیر لطفا جهت سرم تراپی و دریافت دارو های گوارشی به دامپزشکی مراجعه کنین
بچه گربه دو ماهه یکی از پاهاش بشدتت بزرگ شده زخم نشده چرک نداره کم تحرک نشده کم غذا نشده خیلی میدوعه نمیفهمم ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
گربم چهار ماهشه پریشب رفتم واکسن زدم از همون شب اسهاله تا الان بخاطر واکسنه؟ چی باید بدم بهش بخوره؟ سلام وقت بخیر میتونه به خاطر واکسیناسیون باشه اما در صورت مشاهده موارد زیر در ۱۴ ساعت آینده به دامپزشک مراجعه ...
سلام میشه بجای غذای خشک دادن به گربه خودمون براش غذا بپزیم با دستور غذاهای مخصوص گربه؟ سلام وقت بخیر، بله غذای خانگی میتونید بدید.مرغ و (پوره سیب زمینی،برنج،ماکارونی) به صورت آب پر