گربه ام نژاد اسکاتیش بیریتیش هستش چند وقتیه تو مدفوعش خون هستش حس میکنم درد شکم هم داره ناله هم میکنه من سمنان هستم هیچکس تشخیص نمیده یا دارویی نمیده نمیدونم واقعا چیکار کنم

سلام وقت بخیر

برای تشخیص قطعی باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
گربم عفونت گوش داره دکتر گفتن ۷روز گلیسرین و بعد ۱۰ روز سیپلکس بریزم ولی هنوز خوب نشده و خارش و سیاهی داره ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی مراجعه کنین و از گوش نمونه برداری بشه و معاینه بیشتری بشه
سلام خسته نباشید گربه من یک طرف گونه اش ورم کرده ولی سرحاله و غذاش خوبه ولی مثل قبل جنب و جوش نمیکنه دلیلش ... سلام وقت بخیر ممکن هست دچار عفونت دندان و لثه شده باشد لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی از ناحیه فک و معاینه دقیق ...
سلام ببخشید گربه من از قسمت رون فک کنم پاهاش شکسته بود و من یکشنبه بردمش دامپزشکی گفتن چون کوچیکه نمیشه جراحی ... سلام وقت بخیر لطفا به بیمارستان دامپزشکی مرکزی مراجعه بفرمایید و گربه توسط متخصص داخلی و جراح ویزیت بشه به ...