گربه ام دستمو گاز گرفته. چندباری بیرون رفته با با گریه ها خیابونی در تماس بوده باید واکسن بزنم؟

سلام وقت بخیر، به طور کل اگر با گربه های بیرون در تماس هستین بهتر هست واکسن هاری و کزاز را بزنید.

5/5 - (1 امتیاز)
بچه گربه دو ماهه یکی از پاهاش بشدتت بزرگ شده زخم نشده چرک نداره کم تحرک نشده کم غذا نشده خیلی میدوعه نمیفهمم ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام دو تا بچه گربه توی پارکینگ هست ،یکیشون درست نمیتونه غذا بخوره و تو حالت عادی سرشو کج میگیره و بعضی موقع ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه عصبی به دامپزشک متخصص اعصاب مراجعه بفرمایید مشکلاتی از قبیل هیدروسفالی و ...
سلام خسته نباشید گربه من دو ماهشه یک هفته پیش صداش گرفته بود و بی حال بود و دائم ناله میکرد بعد از یه هفته خوب ... سلام وقت بخیر احتمالا در گیری تنفسی پیدا کرده و مبتلا به ویروس هرپس شده باشد لطفا جهت دریافت انتی بیوتیک ...
سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ... سلام وقت بخیر یک مدت بهش فرصت بدهید اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد ...