گربه ام اشتباه شربت دیفن هیدرامین خورده در حد چند قطره بعدش استفراغ کرد مشکلی پیش‌نمیاد؟

سلام وقت بخیر

اگر علائم بیشتری نشان نداده جای نگرانی نیست
در غیر اینصورت به دامپزشکی جهت سرم تراپی مراجعه بفرمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض ... سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه ...
سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله ... سلام وقت بخیر یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly که باید ...
سلام وقت بخیر من یه گربه از تو خیابون پیدا کردم که گوشش بریدن زخم هم روی گوشش هست دیشب تب بالا داشت که قطع شده ... سلام وقت بخیر، آیا آزمایشی هم برای ارزیابی وضعیت حیوان انجام پذیرفته؟
یه بچه گربه دارم که وقتی از روی زمین بلندش میکنم ناله میکنه .یه دوره سه روزه سرم تراپی گذرونده ولی هیچ تغییری ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نرمی استخوان به دامپزشک مراجعه کنید