گربه‌ی من ۵ ماهشه مقعد و بدنشون لیس نمیزنه، دود دهنش زخمای عجیبی داره یه ماهه و گاهی مخصوصا بعد از غذا و موقع نوازش سرفه‌ی خشک می‌کنه اما وقتای دیگه اصلا. حالیم خوبه و دائما درحال بازیه ولی همچنان این علائم رو داره.

سلام و وقت بخیر

باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه تا علت دقیق مشخص و برطرف بشه و در صورت لزوم دارو مصرف کنه
اگر در منزل دود عود و اسفند و سیگار قلیان هست حذف بشه
همچین گل و گیاه

4/5 - (1 امتیاز)
گربه ام دستمو گاز گرفته. چندباری بیرون رفته با با گریه ها خیابونی در تماس بوده باید واکسن بزنم؟ سلام وقت بخیر، به طور کل اگر با گربه های بیرون در تماس هستین بهتر هست واکسن هاری و کزاز را بزنید.
سلام بچه گربه من نمیتونه شیر بخوره ظرف شیر که جلوش میزارم اصا لب نمیزنه فقط با شیشه شیر مبخاستم ببینم این تا ... سلام وقت بخیر، معمولا تا ۱- ۱/۵ ماهگی ممکنه به کمک جهت شیر خوردن نیاز داشته باشن
سلام من لب پایین گربم یه مدتیه خیلی بدجور ورم کرده از جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر گاها ممکن هست به دلیل گاز گرفتن یا فرو رفتن دندان بد فرم در لب این اتفاق رخ بدهد لطفا جهت معاینه ...
سلام من یک گربه دارم توی راهرو نگه میدارم رفتم خونه اومدم دیدم پاشو بالا میگیره ، میخوره و فقط میومیو می‌کنه ... سلام وقت بخیر، احتمال اینکه از ارتفاعی افتاده باشد و با تصادفی داشته باشد هست. در نتیجه برای بررسی دقیق اسیب ...