گربم 5 ماهشه چهار روزه که یه طرف دهنش عفونت کرده و چرک داره نمیدونم چرا اینجوری شده اولا غذا میخورد ولی الان 2 روزه که فقط اب میخوره دهنش بوی عفونت و چرک میده بیحال شده و ب راحتی نمیتونه دستشویی کنه

سلام و وقت بخیر

باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه
و تخت بی هوشی عفونت تخلیه بشه
ممکنه تعدادی از از دندان ها هم نیاز به کشیدن داشته باشه
و بعد از انجام کار های دندانی باید یک تا دو هفته هم آنتی بیوتیک مصرف کنه

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام در حیاط منزل بنده گربه ای زندگی میکند که به تازگی چشم راستش متورم شده و کاملا بسته شده است. برای درمانش ... سلام وقت بخیر، جهت معاینه تخصصی چشم به دامپزشک مراجعه کنید.
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام ببخشید گربه من از قسمت رون فک کنم پاهاش شکسته بود و من یکشنبه بردمش دامپزشکی گفتن چون کوچیکه نمیشه جراحی ... سلام وقت بخیر لطفا به بیمارستان دامپزشکی مرکزی مراجعه بفرمایید و گربه توسط متخصص داخلی و جراح ویزیت بشه به ...
سلام، ايران زندگي نميكنم ،يك گربه ي نر ٥ ساله دارم كه عقيم نشده است هميشه يك كم ازاد بود توي بالكن كه به خونه ... سلام وقت بخیر اگر علائم بالینی ناشی از بی حالی ، بی اشتهایی و.. نشان میدهد باید توسط دامپزشک ویزیت شود اگر ...