گربم ۴ ماهشه وامروز تنها توکوچه رفته بودویه گربه خیلی بزرگتراذیتش کرده و کتکش زده بود الان ۱۵ ساعته هیچی نمیخوره حتی اب فقط یکبار دستشویی رفت نمیزاره بغلش کنیم ومیتونیم سرشو نوازش کنیم یه گوشه ساکت میشینه و چشماشو میبنده لطفاراهنماییم کنید خیلی نگرانشم

سلا و وقت بخیر

غذا نخوردن در این شرایط می‌تونه به علت ترس یا درد باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه
لطفا جای مختلف بدنش رو چک کنید و در صورت گاز گرفتگی های احتمالی توسط اون گربه ، جاهای گاز گرفتگی رو پیدا کنید
که باید توسط دامپزشک شستشو داده بشه
و آنتی بیوتیک بگیره
همچنین از نظر شکستگی باید توسط دامپزشک معاینه بشه و عکس رادیولوژی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه من برای بالا بودن انزیم کبدی یه داروی ترکیبی مصرف میکنه که هر دوازده ساعت باید نیم سی سی دارو دریافت ... سلام وقت بخیر، بستگی به نوع دارو دارد. در صورت بروز علائم غیرعادی به دامپزشک مراجعه شود.
سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط ... سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه
سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره ... سلام وقت بخیر باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود
سلام وقتون بخیر من یک گربه اسکاتیش دارم که عقیم شده و زمستان در اثر استرس این بچه در ادرارش خون بود و با دارو ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت آب و غذا از جلوش بردارید بعد در حجم کم بهش بدید همون غذای هپی کت رو اگر باز هم خون مشاهده ...