گربم چهار ماهشه پریشب رفتم واکسن زدم از همون شب اسهاله تا الان بخاطر واکسنه؟ چی باید بدم بهش بخوره؟

سلام وقت بخیر

میتونه به خاطر واکسیناسیون باشه
اما در صورت مشاهده موارد زیر در ۱۴ ساعت آینده به دامپزشک مراجعه نمایید
بی حال و بی اشتها هم شده باشه
اسهال کاملا آبکی باشه

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام.گربه ای نر پیدا کردیم که عقیم شده بود و پای چپش رو قطع کرده بود تا نصفه و بخیه خورده بود. حدودا یکساله ... سلام وقت بحیر، جهت معاینه و بررسی ارتوپدی و نورولوژی به جراح متخصص نورولوژی مراجعه کنید.
سلام و خسته نباشید سه تا گربه خیابانی شیش ماهه هستن که بالای پشت بام خانه ما زندگی میکنن من غذا و اب بهشون میدم ... سلام وقت بخیر تا زمانیکه اشتها برای غذا نداشته باشد باید حتما سرم بگیرد حتما توسط دامپزشک ویزیت شود و سرم ...
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
سلام گربه من برای بالا بودن انزیم کبدی یه داروی ترکیبی مصرف میکنه که هر دوازده ساعت باید نیم سی سی دارو دریافت ... سلام وقت بخیر، بستگی به نوع دارو دارد. در صورت بروز علائم غیرعادی به دامپزشک مراجعه شود.