گربم عفونت گوش داره دکتر گفتن ۷روز گلیسرین و بعد ۱۰ روز سیپلکس بریزم ولی هنوز خوب نشده و خارش و سیاهی داره باید چیکار کنم راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی مراجعه کنین و از گوش نمونه برداری بشه و معاینه بیشتری بشه

3.5/5 - (2 امتیاز)
وقت بخیر سوال بنده این بود که امروزم گربم رو عقیم کردم نر هم هست و الان نزدیک به ۶ ساعت گذشته که گربم تکون خاصی ... سلام وقت بخیر، مدت زمان برگشت از بیهوشی به چندین مورد مربوط میشه از جمله نوع داروی بیهوشی، میزان داروی بیهوشی، ...
سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره ... سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و ... داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت ...
گربه من ۴ ماهشه وقتی خوابه با دماغ تنفس میکشه و صدای سوت میده حس میکنم دماغش کیپ شده و تنفس شکمیش هم یکم بیشتر ...
با سلام یه گربه dsh از حدود یک ماهگی به سرپرستی گرفتم(مادرش رفته بود زیر ماشین) الان سه ماهه شده پنج روزه تب و ... سلام وقت بخیر علائمی که میفرمایید نیاز به بررسی توسط دامپزشک و مشاهده ازمایش خون و شرایط بالینی حیوان دارد ...