کبوتر من بزگ شده ولی دانه نمی خوره باید چه کاری انجام بدم

سلام وقت بخیر، باید در ابتدا بطور دستی اقدام به تغذیه کردن پرنده کنید تا تدریجا عادت کند.

یک امتیاز ثبت کنید
آیا اگه اردک ۳-۴ماهه زمان تمیزکردن پرهاش با منقار چندتا پر بریزه نرماله و مشکلی نیست؟ سلام وقت بخیر، پرآرایی در همه پرنده ها وجود داره و نشانه سلامت و حال خوب پرنده هستش.معمولا در طول پروسه پرآرایی ...
عروس هلندی من از روی تخت هل تند خورد افتاد الان پای سمت چپش لنگ میزنه چیکار باید بکنم؟ پاش شکسته؟ سلام وقت بخیر، اگر عروس هلندی شما راه میرود، احتمال ضرب دیدگی و کوفتگی بیشتر مطرح است ولی اگر روی پای مجروح ...
درود بر شما یه سهره قناری دارم که نوک یکی از انگشتانش متورم شده تتراساکیلین میریزم تو آبخوریش ولی فعلا تغییر ... سلام وقت بخیر به انگشت مبتلا پماد T.N.N بمدت ۳ روز بزنید اگر بهتر نشد توسط دامپزشک معاینه شود.
سلام یه بلبل دارم خیلی کوچیکه فک کنم ۲ هفتشه نهایت چی بهش بدم بخوره بهتره؟ سلام وقت بخیر ارزن، کتان، دانه‌های ریز، دان پلت بسیار ریز، میل‌وُرم و غذای ترکیب حشرات