چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟

مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار بگذارید.

3.2/5 - (5 امتیاز)
با سلام من ی سگ ۵ ساله تریر ماده دارم.از دیروز به مدت طولانی رفت زیر مبل بیرون نیومد حتی برای از خونه بردن بیرون.و ... سلام و وقت بخیر این موارد نشانه اختصاص یک بیماری خاص نیست اما یه مشکل داخلی ممکنه پیش اومده باشه باید توسط ...
سلام یه گربه حدودا یک و سال و خرده دارم که راه میره لنگ میزنه وقتی که بالای ران پا یا همان ناحیه ی کناری معده ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه داخلی به بیمارستان دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام گربه من برای بالا بودن انزیم کبدی یه داروی ترکیبی مصرف میکنه که هر دوازده ساعت باید نیم سی سی دارو دریافت ... سلام وقت بخیر، بستگی به نوع دارو دارد. در صورت بروز علائم غیرعادی به دامپزشک مراجعه شود.
بدن پت من دامه دایی قرمز زده ک ی خورده خارش دارن و برجسته هستند با این ک نظافت و بهداشت و رعایت میکنم نگرانش ... سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند داشته باشد میتواند به دلیل حساسیت تماسی یا الرژی غذایی یا حتی ناشی از ...