چگونه خانه را برای حیوانات امن کنیم؟

گیاهان سمی را از محیط خارج کنید، کابینت های مواد شیمیایی را قفل کنید و اشیاء کوچک و نوک تیز را دور از دسترس قرار دهید تا از بلع یا صدمات تصادفی جلوگیری شود.

3.7/5 - (3 امتیاز)
سلام وقت بخیر سگ من جدیدا موهاش میریزه و خیلی از قسمت های بدنش کچلی گرفته دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر باید نمونه گیری تخصص و آزمایش خون انجام بشه ممکنه باکتری ، قارچ یا انگل باشه و یا مشکلات غدد ...
با سلام من ی سگ ۵ ساله تریر ماده دارم.از دیروز به مدت طولانی رفت زیر مبل بیرون نیومد حتی برای از خونه بردن بیرون.و ... سلام و وقت بخیر این موارد نشانه اختصاص یک بیماری خاص نیست اما یه مشکل داخلی ممکنه پیش اومده باشه باید توسط ...
سلام گربه ی من ۳ ماهشه از دیروز بی حاله و غذا نمیخوره،چشمشم کمی کثیف شده چیکار میتونم براش کنم؟اصلا اشتها ... سلام وقت بخیر در صورتیکه اصلا غذا نمیخورد جهت دریافت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام خسته نباشید سگ من ماده است ۱سالو۵ماهشه نزدیک ب ۱ماهوخورده ای هس ک شبا آلت تناسلی خودش لیس میزنه له له ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود و اقدامات لازم مثل ازمایش خون و.. انجام شود تا تشخیص قطعی داده شود.