چه نوع سگ برای زندگی کردن توخونه راحته و یه سگی که با بچه میونه ی خوبی داشته باشه

سلام وقت بخیر

اگر در حوزه درمان سوالی داشته باشید در خدمت شما هستیم.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن ... سلام وقت بخیر واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره خارش به همراه ریزش موها ...
سلام من دو روز پیش موهای سگمو زدم بعد از اون روز سگم شروع میکنه دور آلت تناسلیش و دمش رو میلیسه حتی نمیتونه ... سلام وقت بخیر ممکنه به موزر آلرژی داده باشه یا ممکنه زخمی در ناحیه ایجاد شده باشه باید ویزیت بشه
سلام من به سگ ژرمن دارم که توی باغ نگش میدارم چون تابستونم شده خیلی مگسا دور و ورشن و لبه های گوششو میکنن می ... سلام میتونین از تله مگس استفاده کنین
با سلام. توله سگ حدودا دوماهه اشپیتز پامر امروز صبح گرفتمش و حدود ساعت ۳ بعدازظهر بهش مقدار کمی استخوان کاملا ... سلام وقت بخیر، به توله سگ ها نباید استخوان بدهید هنوز توانایی هضم و جذب استخوان براشون سخت هست و حتی ممکن هست ...