چه سگ های برای اپارتمان خوب است ؟به جز پامر

سلام و وقت بخیر، لطفا اگر سوالی در زمینه درمان دارید مطرح بفرمایید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من یه سگ شیتزو دارم نره و چند هفته دیگه یک سالش میشه از سه ماهگی به سرپرستی گرفتمش و چهار ماهگی جای دستشوییشو ... سلام وقت بخیر اگر استرس خاص مثل تنها گذاشتن ، رفت و آمد های زیاد و ... ایجاد شده ، سعی کنید برطرف کنید. حتما ...
سلام خوبین سگم کنه داره بعد یکی از کنه ها پشت گوشش رو زخم کرده چیکار کنم زخمش خوب شه و چه سمی بزنم کنه هارو از ... سلام وقت بخیر میتونین قطره ضد کک و کنه از پت شاپ تهیه بفرمایین و و چند قطره در ناحیه پشت گردن تا پشت کمر بچکانید یا ...
سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد ... سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه ...
سلام سگم صورتش خورد به غورباغه ولی نخوردش فقط صورتش خورد بهش و کف سفید لزج از دهنش میاد سریع دهانشو شستم و ... سلام وقت بخیر نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد