پرنده ای که توی چسب موش گیر کرده و پراش بهم چسبیدن و پرای پشتش هم کنده شدن و نمیتونه پرواز کنه چحوری بتونیم چسب رو از بال هاش پاک‌کنیم؟

سلام وقت بخیر

از پنبه آغشته به الکل بدون بود استفاده کنید و قطعا پرها را با دستمال کامل خشک کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب عروس هلندی ۴۴ روزه‌ای دارم که خیلی زیاد میخوابه حتی روی دستمم خوابش می‌بره ، بال هایش رو باز ... سلام وقت بخیر پرنده شما بیماری عفونی دارد، علایم متعاقب تب، ضعف و بیحالی پرنده می‌باشد، توصیه میشود به ...
سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.
سلام خسته نباشید سوال داشتم جوجه عروس هلندی صدای جیر جیر در میاره نمیتونه هم وایسه مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی ... سلام وقت بخیر صدای جیر‌جیر در مواقع گرسنگی هست، لذا کیفیت و مقدار غذای دریافتی پرنده را بررسی کنید.
سلام پرنده من وقتی میگرفتم دستم بالش زخمی شد اگه اینو نبرم دکتر مشکل ایجاد میکنه؟ سلام وقت بخیر اگر آسیب باعث خونریزی یا شکستگی شده باشد، بهتر است توسط دامپزشک معاینه شود.