پرندم بی حاله، اسهال داره، دور چشماش یه ذره باد کرده و تو چشمش خیلی آب هست و همش خوابش میاد، دیگه صدایی در نمیاره نمیدونم چش شده میشه کمکم کنید ؟ اوه تازه کلام بهش حمله کرده بود و یه تیکه از پراش و گوشتش کنده شدو خوب شد ولی چیزیش نشده بود اون یه چند ماهه اینجوری شده ، کلاغه ۱ سال پیش اینو زده بود

سلام وقت بخیر

قطعا با توجه به توضیحات شما پرنده یک درگیری عفونی دارد با راهکارهای خانگی نمی‌توان پرنده را نجات داد بنابراین حتما توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من عروس هلندی دارم و این چند مدت خودشو خیلی می خارونه و بعضی از پرهاشم ریخته بردم دامپزشک گفتن شپش داره ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید. عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد ...
سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ... سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند ...
سلام.من یک جفت طوطی برزیلی دارم اینا تقریبا۲۰روزه دارن لونه گرم میکنن ولی تخم نمیزارن چیکار میتونم بکنم؟ سلام وقت بخیر فعلا پرنده‌ها در فاز لانه گزینی هستند، در این بازه زمانی جیره غذایی تقویت بشود، قطره مینرال، ...
سلام جوجه عروس هلندیم 15روزه هست و امروز از خانوادش جدا کردم چون بهش غذا نمیدادن امروز بعش سرلاک دادم خیلی ... سلام وقت بخیر، احتمال بخاطر ضعف و افت قند هست. فعلا تا پایان روز سرلاک بصورت دستی ارائه بدین اگر مشکل رفع نشد ...