پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم

سلام وقت بخیر

شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من ی عروس عروس هلندی داریم امروز از صبح خس خس می‌کنه و سپاس عوض شده مشکل از کجاست سلام وقت بخیر پرنده شما درگیری تنفسی دارد لذا برای درمان صحیح بهتر است به دامپزشکی مراجعه نمایید.
من یه جوجه شاهین پیدا کردم تقریبا یک ماهشه پای سمت چپش میلنگه نمیتونه درست راه بره دو روز اول خوب غذا میخورد ... سلام وقت بخیر احتمالا پا دچار ضرب دیدگی یا شکستگی می‌باشد، لذا بهتر است پرنده معاینه و عکس رادیولوژی از ...
سلام من حدود 3 روز پیش یک طوطی ملنگو 2 ماهه ( سرلاکی نبود) گرفتم و الان که بهش دقت میکنم در طول روز گاهی اوقات ...
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...