پای عروس هلندی جوجه ۴۷ روزه آیا ضرب دیده باشد لنگ میزنه نیاز داره به دامپزشکی مراجعه کنم یا اینکه ۲/۳روز بگذره خوب میشه؟

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش ... سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و ...
سلام ببخشید جوجه مرغ عشق ها چه غذایی میخورند آیا خیار یا کاهو هم میخورند سلام وقت بخیر غذای اصلی توسط والدین یا سرلاک می‌باشد ولی از اقلام دیگر مثل میوه و سبزیجات جهت تنوع تغذیه ...
سلام من عروس هلندی دارم و این چند مدت خودشو خیلی می خارونه و بعضی از پرهاشم ریخته بردم دامپزشک گفتن شپش داره ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید. عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد ...
سلام وقتتون بخیر من تازه یک عروس هلندی خریدم و رام نیست میخوایم عوضش کنیم و یه عروس هلندی دستی بگیریم آیا برای ...