پای جوجه کبوتر ۱۰ روزه ی من صاف شده نمیتونه خم کنه و بایسته و غذا بخوره (بعداز چند روز)

سلام وقت بخیر

پا باید توسط دامپزشک معاینه و جهت تشخیص بهتر رادیولوژی هم انجام گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
عروس هلندیم امروز یکم تو سر و صدا بوده اونم نه خیلی زیاد یه کوچولو هم جاشو تغییر دادم از اون موقع دیگ ن اجازه ... سلام وقت بخیر این رفتار به خاطر استرس جابجایی هست، اگر طی چند ساعت پرنده آرام شد و روی تخم‌ها نشست که مشکل ...
سلام ی دونه عروس هلندی که ۲ ماه بود گرفتم که دم داشت اما خراب شدش کنده شد موند بعد از ۴ ماه ۲ تا دونه پر دم درامدش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مبتلا به فساد پر و منقار طوطی سانان باشد بهتر است که معاینه شود.
سلام من عروس هلندی دارم و این چند مدت خودشو خیلی می خارونه و بعضی از پرهاشم ریخته بردم دامپزشک گفتن شپش داره ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید. عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد ...
باسلام من دیروز یک کبوتر پیدا کردم که به شدتت هردو چشمش عفونت کرده وهیچی نمی خورد .چکار میتونم براش انجام ... سلام وقت بخیر از قطره سیپلکس چشمی برای عفونت چشم استفاده کنید و حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.