يكى از ناخوناى وسطى پاى گربم كلا كنده شده و همش خاك ميره بينش چيكار كنم

سلام و وقت بخیر، باید ناخن را کاملا تمیز و ضد عفونی کنید و سپس پانسمان کنید که عفونت نکنه و آنتی بیوتیک موضعی و خوراکی باید مصرف بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.
سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش ... سلام وقت بخیر تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید اگر بی اشتهایی و استفراغ ...
سلام،گربه زایمان سختی داشته در کنار خیابان،برگشته خونه با یک بچه که به دلیل نداشتن شیر بچه اش را از دست داده،حالا ... سلام وقت بخیر، احتمالا غدد پستانی عفونت کرده اند یا به علت تجمع شیر به شدت درد دارند. ممکن است جفت یا جنین در ...
سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد ... سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه