وقت بخیر.متاسفانه یه بچه‌گربه ای زیر ماشینم رفته بود،منم متوجه نشدم و از رو پاش رد شدم و پاش شکسته،خیلی ناراحتم از این موضوع و‌دنبال درمانش هستم

سلام وقت بخیر

عکس رادیولوژی انجام بشه و سپس جراحی

یک امتیاز ثبت کنید
سلام آیا شما برای گربه هایی که مشکل کلیه دارند دیالیز یا همودیالیز انجام میدین؟هر چند مدت باید گربه هایی که ... سلام وقت بخیر خیر در ایران انجام نمیشه بطور کلی در کشور های پیشرفته هم در مراکز تحقیقاتی انجام میشه چون ...
سلام خسته نباشید امروز از خرید برگشتم گربه پشت سرم اومد آوردمش داخل خونه کوچیکه بهش غذا دادم گوشت خام دادم ... سلام وقت بخیر گوشت خام ، و به طور کلی غذای خام نباید بدید برای لنگش دست هم باید عکس رادیولوژی انجام بشه که ...
سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز ... سلام وقت بخیر ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه در ...
یه بچه گربه دارم که وقتی از روی زمین بلندش میکنم ناله میکنه .یه دوره سه روزه سرم تراپی گذرونده ولی هیچ تغییری ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نرمی استخوان به دامپزشک مراجعه کنید