وقت بخیر سگ ماده دارم با نژاد شیتزو پامر ۷ ماهش هست و ۱۰ روزی هست که پریود شده جفت گیری داشته و در حال جفت گیری سگ ها قفل شدن بهم دیگه خواستم بدونم خطراتی داره یا مشکلی پیش نمیاد؟!

سلام وقت بخیر، بعد از ۳۰ روز سونوگرافی شکمی جهت تایید آبستنی و در صورت تایید ویزیت داخلی و بررسی محوطه‌ی لگنی لازم است.

4/5 - (4 امتیاز)
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
سلام من دو روز پیش موهای سگمو زدم بعد از اون روز سگم شروع میکنه دور آلت تناسلیش و دمش رو میلیسه حتی نمیتونه ... سلام وقت بخیر ممکنه به موزر آلرژی داده باشه یا ممکنه زخمی در ناحیه ایجاد شده باشه باید ویزیت بشه
سلام سگ من نژاد شیتزو پیکینیز مینی هستش الان تقریبا ۴ روز هستش که زیر چشمهایش ورم کرده و قرمز شده اولش یک چشمش ... سلام وقت بخیر، بهتر هست توسط دامپزشک چشم پزشک معاینه شود. اقای دکتر ابرکار تخصصا در زمینه چشم پزشکی کار میکنند. ...
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...