وقت بخیر سوال بنده این بود که امروزم گربم رو عقیم کردم نر هم هست و الان نزدیک به ۶ ساعت گذشته که گربم تکون خاصی نخورده و چند بار پاش رو تکون کوچیک داده

سلام وقت بخیر، مدت زمان برگشت از بیهوشی به چندین مورد مربوط میشه از جمله نوع داروی بیهوشی، میزان داروی بیهوشی، فیزیولوژی بدن حیوان، سلامت کبد و کلیه و … بهتره با دکتر جراحش یا متخصص بیهوشی مشورت کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام و وقت بخیر برای گربه 1 ماهه و دو هفته‌ام قرص ضد انگل تهیه کردم و بهش دادم نیم ساعت بعد از خوراندن قرص استفراغ ... سلام وقت بخیر مشکلی نیست یه بار دیگه بهش بدید
سلام وقت بخیر ، من یه توله گربه تقریبا ۳ هفته ای پیدا کردم ، خیلی بی حاله و میلی به شیر خوردن نشون نمیده ، با ... سلام وقت بخیر، بچه گربه ها اگر سالم باشند میل و اشتهای زیادی به خوردن شیر دارند. در صورت بی حالی و عدم اشتها ...
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین
سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون ... سلام وقت بخیر غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب ...