وقت بخیر تا چند وقت بعد واکسن هاری در بدن انسان ایمن است اگر گربه گاز بگیرد

سلام وقت بخیر، در انسان در اولین گزش توسط حیوان مشکوک ، در روز ۰، ۳ ، ۷، ۱۴ و ۲۸ باید واکسن بزنه و سرم هاری هم تزریق بشه و در صورت گاز گرفتگی های بعدی توسط حیوان مشکوک فقط در روز های ۰ ، ۳ و ۷ تزریق واکسن و در صورت شدت ، ممکنه سرم هم تزریق بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام میخواستم بپرسم آیا اشعه رادیو لوزی از حیوانات دام کوچک مثل سگ و گربه برای انسان مضره ؟ اگر درب اتاقی که ... سلام وقت بخیر، بله اشعه به انها هم می رسه ولی چون میزان اشعه مورد استفاده برای سگ و گربه با انسان متفاوت هست ...
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست