وقتتون بخیر خرگوشم الان چند روزه هی آویزون دستم میشه، انگار که میخواد رابطه جنسی برقرار کنه نمیدونم نره یا ماده اس، اینجوری اذیت میشه ؟ باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، در خرگوش های نر مشکل اسپری کردن ادرار وجود داره و می توانیم عقیم سازی رو پیشنهاد بدیم. در خرگوش های ماده به علت ریسک ابتلا به عفونت رحم و سرطان های این ارگان به شدت عقیم سازی توی سن پایین توصیه میشه
بهترین سن برای عقیم سازی ۷-۱۲ ماهگی

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خرگوشم داره می‌میره فکر کنم. خرگوش من امروز خیلی بی اشتها شد، بعد که دقت کردم دیدم لرزش غیر عادی داره، ... سلام و وقت بخیر، این علائمی که میگید بحرانی هستند و باید به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام من یک خرگوش دارم که سی روزشه و نژاد لوپ هست شبی که گرفتم کاملا صحیحو سالم بود ولی امروز همش میخوره و میخابه ... سلام وقت بخیر این علامت که فرمودین یک علامت کلی هست و نمیشه به یک مورد نسبت داد مهمترین مسئله محبط نگه داری ...
سلام خسته نباشید آیا به خوکچه می تونم گوشت بدم؟ سلام وقت بخیر خیر یونجه - گوجه یا فلفل دلمه یا هر دو جز غذای اصلی هست
سلام خسته نباشید من عروس هلندیم تخم گیر کرده بود روده اش زده بود بیرون رفتیم براش بخیه زدیم ولی هنوز بیحاله ...