نوزاد جوجه تیغی که هنوز چشم باز نکرده آیا شیر پاستوریزه میخوره یا برای آن ضرر داره تغذیه آن چیست

سلام از شیر بچه گربه استفاده شود

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من لاک پشتم تخم گذاشته گذاشتیم زیر ماسه ولی نمیدونم دمای ماسه چقدر باید باشه جای خنک باشه یا گرم و چه ... سلام وقت بخیر، طول روز 28-32 شب 22-24
سلام وقت بخیر ایدوارم خوب باشید عذر خواهی میکنم ی سوالی داشتم من یک همستر دارم که یک سره در حال جویدن میله ... سلام وقت بخیر، از آنجا که دندان‌های جوندگان دائما در حال رشد و رویش می‌باشد، این جانوران برای برآورده سازی ...
سلام من دو روزه بچه خرگوش خریدم و متوجه شدم پشت گردنش حالت شوره و یا قارچ و در همون نقطه ریزش مو داره مشخصه ... سلام وقت بخیر، احتمال بیماریهای انگلی یا قارچی پوست وجود دارد. از دلایل ساده و پیش پا افتاده تا عوامل عفونی ...
من یک لاک پشت ۶ ساله دارم، یک هفته هست که غذا اصلا نمی خوره چند روز قبل هم استفراغ خونی داشت و اصلا راه نمی رفت ... سلام وقت بخیر بهترین اقدام جراحی هست و در اکثر مواقع به خاطر شرایط محیطی قادر به تخم گذاری نیستند.