نقطه سفید رنگ در چشم گربه خانگی مشاهده کردم بدون درد و خارش وترشح هست و مثل حالت یک تکه پوسته میباشد

سلام وقت بخیر، به جهت بررسی احتمال زخم قرنیه به دامپزشک مراجعه کنید.

3.7/5 - (3 امتیاز)
سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم ... سلام وقت بخیر بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه در مرحله اول عقیمش کنید و سپس سعی کنید تو خونه ...
سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش ... سلام وقت بخیر تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید اگر بی اشتهایی و استفراغ ...
سلام وقتتون بخیر،ما یه بچه گربه پیدا کردیم دقیقا نمیدونم چند وقتشه خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره و من چند روزه ... سلام وقت بخیر احتمالا دچار پرولاپس رکتوم شده باشه لطفا در اسرع وقت به دامپزشک جراح مراجعه فرمایید
سلام خسته نباشید گربه من یک طرف گونه اش ورم کرده ولی سرحاله و غذاش خوبه ولی مثل قبل جنب و جوش نمیکنه دلیلش ... سلام وقت بخیر ممکن هست دچار عفونت دندان و لثه شده باشد لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی از ناحیه فک و معاینه دقیق ...