من یک پرنده مریضی دارم پر ریزی دارد واز امروز می‌رود کف قفس وبه نظر و میخوابد به نظرمن کمی چلغوزش مشکوک است و خیلی بی حال است ترا خدا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر، در مواقعی که بیماری به شدید ترین حد می‌رسد، پرنده از روی نشیمن پایین آمده و در کف قفس زمین‌گیر می‌شود، لذا فورا باید توسط دامپزشک معاینه شود

4.3/5 - (3 امتیاز)
سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ... سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند ...
سلام و عرض خداقوت قناریم پای راستش حالت کبودی داره شده عین چغندر دقت کردم پاشو نگاه کردم پشت پای راستش قرمزه ... سلام وقت بخیر طبع غذای پرنده را تا حد امکان به سمت ترکیبات سرد ببرید، از میوه‌های طبع خنک استفاده کنید. عرق ...
خروس لاری دارم که له له میزنه وهنگام له له زدن خر خر می‌کنه وادسه می‌کنه وخرخرش بند میاد بعد چند دقیقه دوباره ... سلام وقت بخیر جای پرنده گرم و دارای گرد و غبار هست و قطعا تلاش در جهت خنک کردن پرنده و مرطوب کردن فضا جهت کاهش ...
سلام خسته نباشید علت کج شدن تاج خروس چه می‌باشد ؟ ممنون سلام وقت بخیر با رشد تاج، حجم و وزن آن افزایش می‌یابد لذا با گذشت زمان و به ویژه در فصول گرم و بالا رفتن دما ...