من یک لاک پشت ۶ ساله دارم، یک هفته هست که غذا اصلا نمی خوره چند روز قبل هم استفراغ خونی داشت و اصلا راه نمی رفت الان دو روز هست که راه میره اما غذا نمیخوره بردم دامپزشک عکس انداخت و گفت دو تا تخم داره باید عمل بشه و تخم را در بیاریم برای درمانش باید چیکار کنم؟ حتما باید عمل بشه؟ خودش تخم نمیزاره؟

سلام وقت بخیر

بهترین اقدام جراحی هست و در اکثر مواقع به خاطر شرایط محیطی قادر به تخم گذاری نیستند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر خرگوش من مدتی هست که داخل لب بالاش تورم سیاهی هستش علتش چی هستش باید چه کاری انجام بدم واینکه ... سلام وقت بخیر احتمالا ناشی از یه زخم هست و‌ بهتره معاینه بشه فعلا میتونن با دهان شویه او‌ن ناحیه رو ضد عفونی ...
سلام وقت بخیر من امروز متوجه شدم که مجرای ادراری خرگوشم خیلی ورم کرده و قرمز شده میشه علتش و درمانی بهم بگ ... سلام وقت بخیر علت های مختلفی از جمله عفونت/رسوبات ادراری یا مشکلات پوستی
سلام من همسترم حالش اصلا خوب نیست هی نفس نفس میکشه و رو پشت میوفته بعدشم نمیتونه پاشه خیلی بیحاله انگار داره ... سلام وقت بخیر مورد اورزانسی هست، جهت بررسی مسکل تنفسی قلبی به نزدیکترین دامپزشک مراجعه کنید.
سلام خرگوش اگر مدفوع خودشو بخوره چه معنی داره؟! و اگر بخوایم این کارشو متوقف کنیم باید چیکار کنیم؟! کمبود غذایی ... سلام وقت بخیر هیچ ارتباطی با رژیم غذایی نداره به نوع ماده غذایی هست که خودشون میسازن و مصرف میکنن