من یک عروس هلندی ایزابلا خریدم جوجه 3.4ماه از دیروز ساعت 3ظهر آوردم داخل قفس ولش کردم تا الان یک یک روز گذشت اصلا از جاش تکون نخورده غذا و آب هم نخورده فقط یک جا واستاده

سلام وقت بخیر، چنین رفتارهایی متعاقب استرس جابجایی می‌باشد. در صورتی که پرنده همچنان از مصرف آب و غذا امتناع کند، شرایط بحرانی و خطرناک می‌گردد!
عموما توصیه می‌شود از نمونه غذای پرنده فروشی، مقداری به همراه بیاورید تا پرنده مصرف نماید.

یک امتیاز ثبت کنید
باسلام.عروس هلندیم امروز یکی از چشم هایش رو می‌بنده و بی حوصله ای آیا عفونت گرفته چشمش؟ سلام وقت بخیر اگر رفتار پرنده همراه با ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی و افت وزن هست، احتمال بیماری بسیار مطرح ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...
سلام پرنده من بر اثر کریستال نعنا که تو آب حل شده بوده مسموم شده با شیر سم زدایی کردم الان بیجار و بیهوش افتاده ... سلام و وقت بخیر کیس‌های مسمومیت جزو موارد اورژانسی می‌باشند از این رو درمان‌های خانگی برای نجات آنها اصلا ...
سلام عروس هلندی من تازه از تخم در اومده بهش غذا نمیدن دهنش رو چطوری باز کنم بهش سرلاک بدم اصلا دست به نوکش میزنم ... سلام وقت بخیر بابد بطور دستی تغذیه را انجام دهید از سرنگ‌های لورلاک و اسکالپ وین که قابل تهیه از داروخانه‌های ...