من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب بدید

سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دارد

3.7/5 - (4 امتیاز)
سلام.عروسم حدوددوسال ودوماهشع،دو روزپیش دیدم دونه هایی ک خورده روسالم برمیگردونه و از دهنش به بیرون پرت میکنه.بی ... سلام وقت بخیر احتمال عفونت گوارشی و اتساع پیش‌معده و چینه دان مطرح است، جهت تشخیص و درمان باید مراجعه ن ...
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی 5ماهه دارم حدود یک ماه هست که به شدت پرهاش می ریزه میشه لطفاً راهنمایی ک ... سلام وقت بخیر لطفا از رفتار، عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ...
سلام من قبلا یه طوطی برزیلی تو قفس داشتم نر بود بعد از یک ماه یه عروس هلندی خریدم با هم تو یه قفس نگهداری میکنم ... سلام وقت بخیر، معمولا بین پرنده‌هایی که در یک فضای مشخص نگهداری می‌شوند، یکسری برخوردها و نزاع‌ها برای ...
سلام وقتتون بخیر. من یه بلبل خرما دارم نزدیک ۲_۳ ماهشه الان یه روزی میشه که کسل و بی حاله همش می‌خوابه غذا هم ... سلام و وقت بخیر با توضیحات شما پرنده درگیر یک عامل عفونی هست و بهتره توسط دامپزشک بطور دقیق معاینه بشود.