من یکشب رفتم بیرون مینا من خونه تنها بود بعد فراد شب آمد دیدم افتاد تو خونش بعد این شبا تو بغلم می خوابید یک چشمش بست بود جونی نداشت براش غذا مینا گذشت بودم بال این لش شده لطفن کمک کنید داره میمیر

سلام وقت بخیر

عوامل مختلفی می‌تواند سبب این حالت بشود، ترس شدید، مسمومیت، بیماری‌های عفونی و … لذا حتما توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟ سلام وقت بخیر شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند ...
سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام وقت بخیر من یک عروس هلندی تازه گرفتم یک هفتس مدفوعش آبکی و زرد هست گاهیم خمیری زرد . دامپزشک گف قطره انرو ... سلام وقت بخیر پرنده درگیری گوارشی دارد و داروی انروفلوکساسین فعلا گزینه مناسبی می‌باشد.
سلام وقتتون به‌خیر باشه✨ بنده اردکی دارم سه چهار سالشه و نره ناگهان دیدم غذایی که داده بودم رو (نون خیس خورده ... سلام وقت بخیر ابتدا اینکه جیره غذایی ارائه شده کاملا ناصحیح بوده و در تناسب با تامین نیازهای پرنده نیست ...