من یه کوتوله برزیلی دارم چند روزی هست قسمت بالای دمش رو میخارونه.به حدی که خودش رو زخم میکنه.الان انگار بالای دمش یه چیزی مثل جوش زده . تو رو خدا کمک کنین خیلی نگرانشم . بی جال هم هست

سلام وقت بخیر

استحمام پرنده بیشتر شده و داروی ضد انگل پوستی لحاظ شود. برجستگی مشاهده شده غده یوروپیجیال بوده و بخشی از ساختار بدن پرنده می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
به کبوتر غذا می دهم ولی بعد از مدتی هی دهانش را باز و بسته می کند فکر می کنم درد داره سلام وقت بخیر احتمالا کبوتر مبتلا به بیماری تریکوموناس می‌باشد که علایمی نظیر دهنک زدن، تهوع و بوی نامطبوع ...
سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو ...
سلام خسته نباشید من یه پرستوی تازه از تخم در اومده پیدا کردم تا اینکه جون پیدا و بره من چه مراقبت های باید انجام ... سلام وقت بخیر، درباره پرستوها، با توجه به اینکه پرنده های مهاجر هستند و همچنین از نظر تغذیه گونه ای هستند ...
درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر ...