من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره احساس حسودی می کنه چیکار کنم الان

سلام وقت بخیر

کار خاصی نمیشه انجام داد
میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود داداش کوچیکم اومده با ریکا شستش من خونه ... سلام وقت بخیر، به دلیل حساسیت هست. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا پس از معاینه قطره چشمی و داروی ضد حساسیت ...
سلام وقت بخیر مدتی هست سگم خارش داره به مدت ۲۱ روز قرص استروئیدی مصرف کرده ولی به محض قطع کردن دارو دوباره ... سلام وقت بخیر، به دلیل آلرژی و حساسیت هست. تا زمانی که ماده ی حساسیت زا در محیط باشه حتی وقتی دارو را قطع کنین ...
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر